Španac dao sebi oduška.

Pablo Anduhar, španski teniser i 115. igrač sveta, nije uspeo da napravi senzaciju protiv Novaka Đokovića, ali će imati o čemu da priča kada bude evocirao uspomene na karijeru, a sve to zahvaljujući drugom gemu drugog seta.

PROČITAJTE JOŠ...

Prvi set Đoković je rešio u svoju korist sa 6:0 nakon samo 29 minuta igre, dopustivši rivalu pet poena pre nego što je u šestom gemu Anduhar pružio kakav-takav otpor, te je Novak tek treću set-loptu pretvorio u 1:0.

Činilo se da će i u drugom biti slična situacija, Novak je lako poveo sa 1:0, nakon čega je usledio pravi maraton. Pet brejk šansi za Đokovića, devet „prednosti“ za Anduhara, koji je tek desetu pretvorio u 1:1 nakon neverovatna 22 minuta igre. Tokom tog gema Španac je povikao „Bože, još samo jedan poen“, a kada je taj poen i stigao, usledile su ne samo burne reakcije na tribinama, već i proslava Anduhara koji je bio srećan kao da je osvojio Vimbldon.

Novak je ipak slavio sa 6:0, 6:3, ali je Anduharu ostala čast da se hvali osvojenim jednim od najneverovatnijih gemova u 2022. godini.

BONUS VIDEO „Još samo jedan, molim te, Bože“ viče Novakov rival, Đokovićeva reakcija i publika u transu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar