Foto: EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Olga Šaripova, bivša devojka Aleksandra Zvereva, još jednom ga je optužila za maltretiranje tokom veze.

PROČITAJTE JOŠ

Prošlo je deset meseci od prvog dela priče, a sada je za Slejt izašao i drugi deo intervjua u kojem ona govori o nasilju koje se dogodilo tokom turnira u Šangaju 2019. godine.

Intervju je dala Benu Rotenbergu, iznela je detalje o vezi koja se završila sredinom 2019. godine, samo nekoliko meseci posle toga je Zverev počeo vezu sa manekenkom Brendom Pateom, sa kojom se rastao tokom njene trudnoće.

Ona je rešila sama da odgaja dete, a istovremeno, Olga Šaripova je iznela detalje da ju je nemački teniser gušio jastukom, uvrtao joj ruke, udarao njenom glavom o zid…

Šaripova je 2019. sa Zverevom otputovala na kinesku turneju, jer je igrao u Pekingu i Šangaju.

„Bio je mirniji i kontrolisao je, a ja sam razmišljala: ’OK, sada možemo da živimo zajedno. Osećam se zaštićenije. Bezbednije“, rekla je Šaripova, iznevši detalje kada je otišla da se istušira, a Zverev je tada započeo svađu.

„Kada sam izašla ispod tuša i krenula po peškir, došao je i rekao: ’Spakuj odmah stvari i idi’. Rekla sam mu: ’OK, možeš li samo da sačekaš nekoliko minuta? Gola sam ovde.’ Počeo je da me udara, a ovoga puta sam shvatila da ne mogu da budem vreća za udaranje. Samo sam pokušavala da se zaštitim. Već sam bila gola. Žena sam, nisam mnogo jaka. A posle tuširanja, nisam imala ni vremena da odem po odeću. Nisam se osećala bezbedno nijednog trenutka.“

Navela je i da je Zverev vređao dok je udarao.

„Počeo je da mi govori stvari poput: ’Nadam se da ćeš umreti, trebalo je juče da umreš, ali ne u mojoj sobi. Ako hoćeš da umreš, uzmi insulin i idi umri na ulici, jer ja ne želim probleme. Ne želim više da se bakćem sa tobom’. Ja sam plakala i rekla mu: ’OK, ako želiš da umrem, daj mi insulin. Idem na ulicu i to je to. Ne mogu više da se borim s ovim. Šta hoćeš od mene? Udarićeš me? Već jesi’“.

Samo 12 sati kasnije, Zverev je otišao na meč osmine finala Šangaja i bile su vidljive ogrebotine na levoj strani vrata, Šaripova je potvrdila da je to posledica svađe.

Više se Zverev i Olga nisu viđali, a Šaripova je navela da joj je posle toga pisao dva meseca, u pokušajima da popravi vezu, usput tvrdeći da nije u vezi sa Brendom Pateom, što se potom ispostavilo kao netačno.

Priču je objavio Ben Rotenberg, priznavši da je dugo odlagao objavljivanje intervjua zbog brojnih okolnosti.

Sam Zverev je tvrdio da Olga laže, a posle novih tvrdnji i pritisaka, pitanje je u kakvom će stanju nastupiti na US Openu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar