Foto: Starsport / Srđan Stevanović

Srpska teniserka Olga Danilović kaže da je Lejla Fernandez odigrala sjajan meč u prvom susretu Bili Džin King kupa u Kraljevu i da je zato pobedila.

Olga je poražena u tri seta 5:7, 6:4 i 4:6 i Kanada je povela u plej-ofu za plasman u kvalifikacije Svetske grupe za 2022. u sportskom centru Ibar.

PROČITAJTE JOŠ:

„Na svaku moju brejk loptu odigrala je čvrsto, nije bilo promašenih zicera. Odigrala je neverovatan meč i čestitke na borbi. Živci nisu presuđivali, nemam šta sebi da zamerim, a mislim da smo mi sportisti poprilično strogi prema sebi. Retko kada imam sebi da priznam da nemam za čime da žalim. Generalno gledano, stvarno sam zadovoljna“, rekla je Danilovićeva na konferenciji posle meča.

Motivisane su bile obe igračice, ali je 72. teniserka sveta ipak savladala Olgu, 162. igračicu WTA liste, kojoj je susret u Kraljevu bio emotivan, pa je u jednom trenutku i zaplakala.

„Malo je doprinelo to što je prekoputa bila moja mama. Ona me je intervjuisala. Emotivno jeste bilo pošto sam tek završila meč, ali sad je već malo drugačije. Prvo navijamo za Ninu, a onda idemo dalje, spremna sam za igru. Žao mi je, ali to je samo žal što nisam pobedila, ali ne i zato što sam mogla još nešto da uradim“, dodaje Danilovićeva.

Na pitanje da kakvi su sada izgledi Srbije i kakav meč očekuje protiv Rebeke Marino ako do njega dođe, Olga konstatuje da su rivalke u prednosti.

„Izgledi su takvi da je 1-0 za njih nema tu šta da se polemiše. Igraću svoju igru kao i danas. Trudiću se da igram svoju igru i daću maksimum i psihološki i fizički i nadam se da će mi se to vratiti… A za sada želim samo da pratim Ninu i da jedem nešto“, jasna je Danilovićeva.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar