EPA-EFE/NEIL HALL

Sramni napadi na srpskog tenisera.

Novak Đoković osvojio je svoju sedmu titulu na Vimbldonu i dok stižu čestitke sa svih strana, bilo je i onih koji su ponovo iskoristili priliku da napadnu srpskog asa.

PROČITAJTE JOŠ

Novinar „Gardijana“ i „Vašington posta“ Benžamin Batervort obrušio se posle meča na Đokovića.

On je zatražio od srpskog tenisera da se odrekne 2.361.520 evra koje je zaradio osvajanjem titule.

Njegov tvit je izazvao veliku reakciju i razbesneo je brojne korisnike.

„Đoković ne zaslužuje ni peni od nagradnog fonda VImbldona. Da smo svi donosili sebične odluke i odbijali kovid vakcinu kao on, onda ne bi bilo ovog turnira. Pokazao je nepoštovanje prema protivniku i ljubiteljima tenisa. Treba da donira dva miliona od nagrade u dobrotvorne svrhe, za sve one koji se bore sa koronom ili porodicama koje su ostale bez najbližih zbog korone. Na taj način bi pokazao koliko je ozbiljan u nameri da se iskupi“, napisao je Batervort.

Očigledno je da je mnogima zasmetala titula Đokovića u trenutku kada su mnogi mislili da je gotov pošto je pre njega zbog vakcine ponovo napao i poznati Novakov hejter Ben Rotenberg, ali mu je odgovorila Jelena Đoković.

Prijatelj specijala MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO Đoković o suzama – Sve mi se nakupilo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare