Novak Đoković Foto: REUTERS/Matthew Childs

Sramno ponašanje holivudske zvezde.

Novak Đoković je još jednom pokorio teniski svet i osvojio svoju 21. grend slem titulu u karijeri. Pokazao je pobedom nad Nikom Kirjosom da mu nema ravnog na Vimbldonu gde je osvojio svoju sedmu titulu.

PROČITAJTE JOŠ

Iako jedan od najvećih šampiona koje je London ikada video, Đoković nikada nije dobijao zasluženo poštovanje, a mnoge javne čičnosti u Velikoj Brtianiji su ga često kritikovali.

Slavna britanska glumica Mini Drajver koja se proslavila ulogom u „Dobrom Vil Hantingu“, je prethodnih nekoliko dana vodila biitke na Tviteru koristeći lažne izjave i podatke da diskredituje Novaka Đokovića.

Ona je uoči njegovog polufinala protiv Kamerona Norija istkla da bi pobeda Britanca bio najbolji odgovor na ono što se dešava na turniru i mogućnost da finale igraju Nik Kirjos i Novak Đoković.

Ona je istakla da ukoliko se njih dvojica sretnu, da sve žene treba da bojkotuju to finale zbog činjenice da je Kirjos optužen za nasilje, a da je Đoković „dokazano“ napadao ženski tenis.

Ona je kao argument upotrebila navodnu izjavu Đokovića za ESPN od pre nekoliko godina da žene ne zaslužuju isti nagradni fond kao muškarci, iako je kasnije dokazanao da je novinar istrgao to iz konteksta i da se Đoković zapravo sa njim nije složio.

Foto: PA-EFE/NINA PROMMER

Iako su je brojni korisnici ispravili i pokazali da je izjava bila laž, ona je nastavila sa tvrdnjama i napadaima na Đokovića.

„Đoković ima najgoru evidenciju omalovažavanja žena i ženskog tenisa. To je dobro dokumentovano. I to čak i pre nego što je počeo da tizikuje živote dece u Austrlaiji nevakcinisan iako je znao da ima kovid“.

Iako je dobro poznato da je Đoković veći deo vremena u Austrlaiji proveo u izolaciji i da je kovid imao prošle godine u Srbiji, glumici to očigledno nije smetalo da nastavi sa vojim lažima.

Na kraju je posle završetka Finalnog meča ostavila još jedan komentar.

„Zaista se osećam kao da ovaj šampionski meč tačno odražava gde je svet: dva muškarca, čije loše ponašanje i lažnost su doveli da im to na kraju donse nagradu“.

Istina glumici očigledno nije važna.

Prijatelj specijala MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare