Foto: EPA-EFE/LUKAS COCH

Subota je bila dan kada su navijači Novaka Đokovića, iz kluba "Nole fam" proslavljali dan osnivanja udruženja, a taj dan pamtiće i osnivačica, Argentinka Silvina Funes.

Reč je o profesorki engleskog jezika, koja je jedan od najvatrenijih navijača svetskog broja jedan. Ona je igrom sudbine, u martu ostala zarobljena u Indijan Velsu, kada je usled proglašenja pandemije koronavirusa, morala da provede neko vreme u tom kalifornijskom mestu zbog prekida avio saobraćaja.

Foto: Printscreen/Instagram

Novak je iskoristio priliku da se Silvini lično zahvali na podršci, pa se uključio uživo u njeno obraćanje navijačima.

„Zdravo Silvina, kako si, drago mi je da te vidim!“, poručio joj je Đoković.

„O, bože, čini mi se da ću zaplakati“, rekla mu je Argentinka ne verujući da je uspela da ga uključi u razgovor.

„Video sam fotografije, snimke i sve što ste radili na društvenim mrežama. Želeo bih da se zahvalim svima. Ljudi, volim vas sve. Imam neverovatnu porodicu navijača. Iz dubine srca se zahvaljujem jer me podržavate više od deset godina“, rekao je šampion Melburna.

PROČITAJTE JOŠ:

Novak je rekao da je obavešten o svemu što se dogodilo i neprijatnostima koje je imala pošto je otkazan Masters u Indijan Velsu. Ona mu je rekla da je trenutno kod prijateljice u Las Vegasu.

„Žao mi je što si imala toliko problema u poslednjih nedelja i meseci. Znam da je Elena (Kapilero, Novakov agent) stupila u kontakt sa tobom i Mirjanom (Silvinina drugarica), mnogo pozdravi i nju. Držite se zajedno. Želim da budeš bezbedna i nadam se da ćeš se uskoro vratiti u Argentinu“, dodao je Novak u uključenju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare