Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Novak Đoković se uveliko sprema za nastavak teniske sezone, a prvi naredni turnir na kom će igrati je "Erste Bank open" u Beču.

Svetski broj jedan će biti prva zvezda turnira na kojem definitivno neće igrati šampion Rolan Garosa, Španac Rafael Nadal.

PROČITAJTE JOŠ:

Novak je proteklih dana boravio u Visokom u poseti Bosanskim piramidama, potom se vratio u Beograd gde je sa ćerkicom Tarom i suprugom Jelenom bio u poseti Muzeju iluzija, ali sve vreme ne prestaje da trenira.

PROČITAJTE JOŠ: Zar toliko mrzite Novaka: Na udaru i kad se druži s decom

O tome svedoči i fotografija koju su objavili Novakovi navijači na društvenim mrežama, na kojoj se vidi kako trenira sa velikom nadom našeg tenisa, Hamadom Međedovićem.

Hamad je nedavno na Rolan Garosu u juniorskoj konkurenciji pobedio prvog nosioca, Francuza Harolda Majoa, ali je takmičenje završio u osmini finala.

Što se tiče Novaka, on će posle 13 godina igrati u Beču i direktor turnira Hervig Straka nedavno je otkrio da nije bilo teško postići dogovor sa Đokovićem o dolasku u glavni grad Austrije.

„Nije bilo u pitanju ništa finansijske prirode. Brzo smo se dogodovili, Novak je jednostavno želeo da igra“, rekao je Straka.

Turnir počinje 26. oktobra, a pored Novaka tamo će biti i Stefanos Cicipas i Dominik Tim.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar