Nova emisija "Spo(r)tlight" autora Igora Miklje donosi detalje sportskih priča i uspeha o kojima smo mislili da znamo sve.

PROČITAJTE JOŠ

Gost prve epizode bio je Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, a možete da je pogledate večeras od 20.15 na Sport klubu 1.
Srđan Đoković je sa Mikljom razgovarao o raznim temama, a jedna od njih bila je i objava Siniše Kovačević, pisca i reditelja, na Tviteru, u kojem je prozvao najboljeg teniera sveta da ne brine dovoljno o tome šta se dešava u Srbiji.

„Novak uz borce protiv rasizma. Bravo. I koale zaslužuju Tvoju brigu, Amazon takođe, siromašni teniseri sa zaradom ispod sto hiljada dolara godišnje, gladni u Africi, bolesni od korone u Italiji. Kad uhvatiš malo vremena, baci pogled i na svoj narod. Znaš, diko naša, ovde je surova diktatura“, napisao je Kovačević.

Srđan Đoković naravno nije mogao da oćuti ovakvu prozivku.

„On je neki jastreb koji voli tako da vređa ljude i da ostane tako na njemu, da mu niko ne odgovori ni za šta. Ja bih mu samo preporučio da se bavi sobom i svojim poslom i da ostavi na miru Novaka. Gospodin Siniša Kovačević je veliko, ogromno ime u svetu umetnosti, dobro zno šta e radio i šta radi i dalje, ali prozivanje Novaka i pozivanje da se on priključi bilo kome na taj način je više nego ružno. Naša zemlja je Srbija, naša stranka je Srbija“, rekao je Srđan Đoković.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare