Foto: TV Sport Klub

Deo takmičenja na humanitarnom "Adrija turu", koji je bio planiran da se održi u Sloveniji, umesto u Crnoj Gori, po svemu sudeći se neće održati.

Novak Đoković i njegov tim su najavili da su u pregovorima sa odrađenim grdovima oko mogućnosti da održe deo takmičenja 27. i 28. juna, međutim, nije precizirao sa kim.

PROČITAJTE JOŠ:

Pojedini mediji su spekulisali da bi u pitanju mogla biti Slovenija, kao deo ovog regiona, ali očiglededna prepreka su tamošnji zakoni.

Odluka o karantinu u trajanju od 14 dana za sve državljane Srbiije koji žele da uđu u Sloveniju je i dalje na snazi i to je nepremostiva prepreka.

„Od relevantnih insitucija dobili smo informaciju da organizacija ovog takmičenja nije izvodljiva. Maksimalno 500 gledalaca nije dovoljno za ovakav turnir. Organizatori su želeli hiljade na tribinama“, rekao je Gregor Krušič, predsednik Teniskog saveza Slovenije.

Drugi deo „Adrija tura“ se od 19. do 21. juna održava u Zadru, dok je turnir u Banjaluci planiran za 3. i 4. jul, a završna egzibicija između Damira Džumhura i Novaka Đokovića u Sarajevu, 5. jula.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar