Foto: Screenshot Eurosport

Čak i kada ne ide kako treba, Novak Đoković je poput vode i uvek pronađe način. Nekad je on najkreativniji mogući, ali nije uvek ni njemu lako da izdrži sve te nalete.

Foto: Nova.rs

Milšped Group vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna.

PROČITAJTE JOŠ

Meč je odigran tokom najtoplijeg dana u Australiji tog leta, pa je i Novak morao da pronađe način da se rashladi. Uglavnom je to radio ledom koji je zavio u peškir.

U jednom od tih momenata kamera je snimila da na grudima nosi pravoslavni krstić.

To je svima privuklo ogromnu pažnju, a to nimalo ne čudi kada se zna koliki je Đoković vernik i da obično širom sveta posećuje srpske crkve.

Posle osvojene titule na US Openu, priznao je šta je bilo presudno da sruši Danila Medvedeva.

„Kazaću najiskrenije: pomogli su mi Bog i anđeli čuvari. U tim trenucima kada fizički i materijalno ne osećaš sebe, kada ti se sve vrti, u tim trenucima sa svojom verom, veruješ u božansku intervenciju. To mi se dosta puta u karijeri desilo. Iznenadio sam dosta puta sam sebe kako sam izdržao to, a moguće je da izdržiš samo ako i kada veruješ u Boga i kada je tu neka viša sila u koju veruješ. U tim trenucima igraš samo po insintku i intuiciji. Ja posle seta koji je ušao u drugi sat više ništa nisam video jasno, sve mi se mutilo. Teško je rečima opisati jer si došao do krajnje tačke. Ovo mi je najteži set koji sam dobio u životu, pogotovo sa njim koji je kao „hobotnica” sve hvata i uvek te tera da udariš još jedan udarac. Znao sam da se neće predati posle prvog seta. Znao sam šta me očekuje, ali nisam mislio da će set biti dug i iscrpljujući, to je presudilo pobednika, u trećem setu sam bio dobar na terenu“, rekao je tada.

BONUS VIDEO Izjava Đokovića posle pobede nad Popirinom na Australian openu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar