Novak Đoković, najbolji teniser sveta, već duže od decenije je jedan od najpoznatijih sportista sveta. Kolika je njegova popularnost svedoče objave njegovih navijača iz svih delova sveta.

PROČITAJE JOŠ

„Nolefam“ je naziv koji objedinjuje sve navijače Đokovića, koji rade dele snimke, fotografije i mišljenja o tome kako je odigrao njihov miljenik.

Putuju po čitavom svetu kako bi pozdravili Novaka, rukovali se sa njim ili da bi im on mahnuo.

Pored srećnika koji mogu da gledaju skoro svaki meč našeg asa, ima i onih koji nemaju često priliku da to urade.

Jedan od njih je Sergej Dojčinović, Srbin koji živi u Londonu. Podelio je nekoliko fotografija i snimaka kako bi pokazao koliko je uživao na meču Novaka.

On je imao čast da na „Centralnom terenu“ Vimbldona posmatra meč Đokovića i Martona Fučoviča u četvrtfinalu, koji je Srbin rešio u svoju korist sa 6:3, 6:4, 6:4.

Đoković je bez većih problema savladao Mađara, a Dojčinović je podelio svoje impresije sa susreta.

„Velika je čast biti na ‘Centralnom terenu’ Ol Ingland kluba i navijati za Novaka pred engleskom publikom. Ispunio sam jedan od dečačkih snova“, napisao je ovaj Srbin.

Uz to je objavio i snimak poena kojim je Đoković završio posao i plasirao se u polufinale Vimbldona.

Podelio je i fotografiju jedne fotografije tribina uz poruku.

„Izgleda da Princ od Velsa nije primio pismo nesnađenog doktora nauka iz Beograda koji mrzi Novaka. Publika je poštovala Novaka, Srbina na tribinama su naravno bili najjači“, napisao je Dojčinović.

„Nesnađeni doktor nauka“ je Ivan Videnović, koji je postao tema dana u našoj javnosti kada je odlučio da tuži Novaka Vimbldonu nakon što je najbolji teniser sveta opsovao po završetku meča.

Profesor Fizičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu je čak otišao korak dalje i napisao da „Novak sramoti Srbiju“, što je rasplamsalo žestoku raspravu na internetu.

Bonus video: Suze Denisa Šapovalova

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare