Novak Đoković na treningu Foto:Klix.ba

Novak Đoković se za Rolan Garos sprema na svoj način - mir i energiju traži u Bosanskim piramidama, ali je i trenirao u Sarajevu.

PROČITAJTE JOŠ

Najbolji teniser sveta stigao je u ponedeljak u Visoko, jedno od svojih omiljenih mesta.

Đoković je sa porodicom, suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom, posetio Bosanske piramide treći put za manje od godinu dana.

Dočekao ih je, kao i u prethodnim navratima, dr Semir Osmanagić, osnivač fondacije „Arheološki park – Bosanska piramida Sunca“, koji je nedavno za Nova.rs najavio posetu srpskog asa.

„Nole je s porodicom pažljivo slušao prezentaciju najnovijih otkrića, a nakon toga smo napravili zajedničku meditaciju u izdvojenim sekcijama tunela Ravne. Ni mališani nisu krili uzbuđenje, a naročito su interesantna i zanimljiva bila pitanja Novakovog sina, kojem smo obećali da ćemo mu otkriti posebnu tajnu“, poručio je Osmanagić putem društvenih mreža.

Đoković je odustao od Mastersa u Madrida, zatim je obišao Rtanj o čemu je Nova.rs ekskluzivno pisala, i nakon Uskrsa se vratio i na teren.

Drugog dana posete Bosni i Hercegovini je trenirao u Sarajevu, na terenima centra „Safet Zajko“ sparingovao je sa 19-godišnjim Amerikancem Brendonom Nakašimom, prenosi Klix.ba.

Nole je nedavno i u Beogradu trenirao sa talentovanim, 135. teniserom sveta.

Srpski as skuplja snagu za nastavak sezone na šljaci i Rolan Garos.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare