Foto: Screenshot / Youtube / BosnianPyramidsTV

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, govorio je o iskustvu doživljenom tokom posete "Visočkim piramidama".

On nije govorio za medije tokom izleta, ali jeste razgovarao sa Semirom Osmanagićem, prvim čovekom kompleksa koji se nalazi u Bosni i Hercegovini.

PROČITAJTE JOŠ

Đoković je naveo da ima toliko utisaka da je teško sažeti sve u kratak odgovor.

„Ako postoji raj na zemlji, onda je to ovde. Ima nekoliko mesta u životu koje sam posetio gde se osećam potpuno ispunjeno u svakom pogledu. Ovo je jedinstveno iskustvo za mene. Ja jesam u tom, kako ga zovu danas alternativnom svetu, iako znamo da je to originalan svet, već preko decenije i bio sam na raznim mestima koja su smatrana za energetska čvorišta i imaju koncentrične krugove, itd…“, rekao je Đoković.

On je istakao i da nikada nije doživeo takvo iskustvo.

„Zapravo doživeo sam nešto približno kao na Rtanj planini u Srbiji i nema tih superlativa i reči hvale koje bi tebe opisale za sve što si ovde uradio. Da ti ne laskam, ali ti sve dobro znaš. Broj volontera pokazuje suštinski da li nešto dobro činiš za zajednicu, za zemlju. Posmatrao sam ljude koje ovde rade i koji sarađuju s tobom i video sam blaženstvo na licima ljudi, zahvalnost što su deo ovakvog projekta“.

Novak se potom obratio i svom domaćinu.

„Ti si pronalazač i čovek koji je zapravo otkrio nešto što će da bude od ogromne energetske, duhovne važnosti, za prosperitet sveta. Ne samo Balkana, Bosne, već i za sve nas. Ljudi tek polako ulaze u razumevanje suštine svega. Moj subjektivni osećaj je fenomenalan i fasciniran sam piramidom sunca“, zaključio je Đoković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)