Đoković priznao šta mu je najteže palo prethodnih meseci.

Novak Đoković ponovo je pokazao da je kralj Vimbldona. Spski as je u velikom finalu slomio nezgodnog Kirjosa rezultaom 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 i osvojio svoj 21. grend slem u karijeri.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je mnogo puta bio u ovakvoj situaciji, Đoković nije mogao da zadrži suze na kraju meča.

On je posle meča objasnio i zašto je zapplakao.

„Doživeo sam dosta ovakvih trenutaka u karijeri i zaista sam zbog toga počastvovan, međutim ovaj trofej u godini u kojoj sam doživeo ono što sam doživeo u Australiji… Sve mi se nekako nakupilo kada sam seo, osetio sam ogromno rasterećenje, jer sam emotivno bio kod konstantnom tenzijom i stresom što nisam doživeo u životu. Ne samo što sam doživeo u Australiji, nego ono što me je pratilo u vezi toga“, rekao je Novak Đoković u razgovoru za „Sport klub“ posle meča.

On je istakao da su mu najteže pale reakcije ljudi.

„I komentari i provokacije ljudi koje me prate do dana danas. To je nešto što nisam imao prilike da se susretnem ranije, nisam znao kako da se nosim sa tim. Trudim se da radim ono što mene stavlja u stanje sklada, ali čovek sam, ne može nešto tek tako da me ne izazove što je vezano za nepravdu. Vrlo ružne uvrede i mediji koji me konstantno vraćaju na to. To je već neko vreme iza mene, da je taj neki emotivni teg koji nosim iza mene, pogotovo sa ovom povredom.

Prijatelj specijala MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO Poslednji poen za sedmu titulu Novaka Đokovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare