Foto:Instagram/ jelenadjokovicndf

Sjajna poruka za kraj.

Novak Đoković je pobedom nad Nikom Kirjosom rezultatom 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 došao do svoje sedme vimbldonske titule, a posle trijumfa po tradiciji je usledio i pobednički bal.

PROČITAJTE JOŠ

Novak Đoković i šampionka u ženskoj konkurenciji Elena Ribakina bili su deo ceremonije koja se tradicionalno organizuje uveče nakon završetka turnira u čast šampiona Vimbldona.

Novak Đoković je potvrdio da je kralj londonske trave i četvrti put u nizu uspeo da osvoji najveći turnir na svetu i ujedno dođe do svoje 21. grend slem titule.

Ribakina je sa druge strane napravila veliko iznenađenje i osvojila svoju prvu veliku titulu, a posebno je bilo interesantno što je kao Ruskinja kojima je učešće bilo zabranjeno to uradila pod zastavom Kazahstana.

Đoković koji je već postao veteran kada su ovakve proslav u pitanju je blistao od sreće i videlo se koliko mu je značilo da se ponovo vrati na tron.

Usledilo je i tradicionalno fotografisanje šampiona, a jedan detalj je fotografijom ovekovečila i Novakova suprga Jelena.

Fotografisala se sa Novakom okrenuta leđima kako gleda u kultne stihove Radjarda Kiplinga iz čuvene pesme „Ako“.

Najpoznatiji prevod na srpski jezik dao je Ivo Andrić.

„Ako možeš da pogledaš u oči pobedi ili porazu i da, nepokolebljiv, uteraš i jedno i drugo u laž“.

Moćna poruka kojom je spuštena zavesa na jedan od najkontroverznijih Vimbldona u istoriji.

Prijatelj specijala MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO Novak u suzama nakon osvojenog Vimbldona 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar