Foto: Screenshot Instagram/vasek.pospisil

Nije tajna da su Novak Đoković i Vasek Pospišil veliki prijatelji, ali je jedan gest Srbina prosto oduševio kolegu iz "belog sporta".

Njih dvojica su pokrenula novu organizaciju koja će se boriti za prava tenisera nezavisno od ATP Saveta igrača, jedno od tela koje je tenisu godinama nedostajalo.

PROČITAJTE JOŠ

Kanađanin je na poziv našeg asa stigao u Srbiju i ovde odradio deo priprema sa Novakom i ostalim teniserima. Uz Vaseka su u Beograd doputovali i drugi reprezentativci Kanade, predvođeni selektorom Frankom Dančevićem.

Bio je oduševljen svime što je video, pa navodi da su uslovi u trening centru na Dorćolu zaista impreisvni.

„Kada su me pozvali da treniram u Beogradu na Novakovoj akademiji sa njim i ostalim igračima, znao sam da će treninzi biti sjajni, ali nisam očekivao da celokupno iskustvo ostavi tako veliki utisak na mene. Oduševili su me gostoprimstvom, terenima, time što obraćaju pažnju na svaki detalj i celokupnom pozitivnom energijom koja vlada čitavim kompleksom“, opisao je Pospišil.

Ne samo da je pohvalio uslove koje je imao, već tvrdi da ne može da se poredi ni sa čim drugim:

„Ovo je bilo najbolje iskustvo u karijeri kada je reč o treninzima, a ja nisam tako mlad više, tako da to govori mnogo. Hvala mnogo Novaku, njegovom teniskom centru i svima koji su bili uključeni i koji su se postarali da ovo bude odlično iskustvo. Vratiću se, nema sumnje“, napisao je Pospišil na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vasek Pospisil (@vasek.pospisil)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar