Novak Đoković
Foto: EPA-EFE/JAMES ROSS

Strašan, dug i iscrpljujuć meč.

Foto: Nova.rs

Milšped Group vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna.

Igrali su više od četiri sata i 50 minuta pre nego što su odlučili ko će na megdan Novaku Đokoviću.

PROČITAJTE JOŠ

Trenutno 16. i 19. igrač planete priredili su spektakl u kom su navijači bili na ivici sedišta duže od četiri i po sati. Na kraju je posle ogromne borbe slavio Adrijen Manarino sa 7:6(4), 1:6, 6:7(2), 6:3, 6:4.

Francuski teniser je uspeo da preživi dramu i da stigne do osmine finala Australijan opena nakon što je sezonu otvorio sa tri poraza. Manarino je prvi put do osmine finala stigao prošle godine, a sada je uspeo da ponovi taj uspeh.

Nema nikakve dileme da će se i Novak osmehnuti kada bude video koliko dugo su dva igrača bila na terenu. O čitavom susretu najbolje govori osmi gem petog seta.

Šelton je stigao do 0:40 na servis Manarina, a onda propustio tri vezane brejk lopte. Manarino je stigao do meč lopte i propustio, onda je Šelton stigao do tri brejk lopte i poslednju na kraju iskoristio.

Kakav se tenis igrao možete i po ovom poenu u kom je bilo bukvalno svega.

Bilo je tu i svađe sa sudijom, komunikacije sa publikom, bacanja reketa, ma bukvalno svega.

Na kraju je Manarino koji je uglavnom bio u centru pažnje zbog ponašanja preživeo i sada će imati samo dva dana da se oporavi.

Šeltonu je tako spuštena slušalica u trećoj rundi, slično kao što je to Novak uradio u polufinalu US Opena. Od tog momenta Šeltonu su neprestano postavljali pitanja o tom spuštanju slušalice.

BONUS VIDEO Izjava Đokovića posle pobede nad Popirinom na Australian openu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar