Foto: twitter.com

Novak Đoković obratio se Sereni i Venus Vilijams, legendarnim teniserkama koje su deo filma "Kralj Ričard".

PROČITAJTE JOŠ

Nedavno je održana premijera filma „Kralj Ričard“, glumačku ekipu predvodi Vil Smit, a tema je zasnovana na istinitoj priči.

„Kralj Ričard“ prati životni put Ričarda Vilijamsa, roditelja Venus i Serene, nepokolebljivog oca koji je ključan u podizanju dve čuvene svetske sportiskinje.

Vil je priredio i tok šou na Fejsbuku, video porukom su se javile mnoge svetske zvezde, među njima je i Novak Đoković.

Odao je priznanje sestrama Vilijams jer su inspiracija na terenu i van njega.

„Sve što rade, na terenu i van njega, zaista je inspirativno. Sport toliko duguje sestrama Vilijams. Njihova upornost je neverovatna. Njihova spremnost da nastave da pišu knjigu istorije našeg sporta je nešto što mene i mnoge druge zaista motiviše da krenemo njihovim stopama.“

Novak je sestre Vilijams pozdravio kao „ikone sporta“, prisetio se i Vimbldona Vimbldona 2015, tada su on i Serena Vilijams osvojili trofeje u muškoj i ženskoj konkurenciji. Đoković je podsetio da su se zabavili na šampionskom balu, gde su izveli ceremonijalni ples.

„Ja sam jedan od miliona navijača širom sveta koje imaju. Oni su ikone sporta. Takođe sebe smatram njihovim prijateljem. Sećam se ove noći kada smo osvojili trofeje Vimbldona, i Serena i ja, pozvao sam je da pleše sa mnom. Uvek je u igri za to, uvek raspoložena za zabavu. Mnogo smo se zabavljali i smejali“, dodao je Đoković.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar