Foto: EPA-EFE/LUKAS COCH

Izjava Novaka Đokovića da je spreman da se odrekne titula i da ostane pri stavu da se ne vakciniše izazvala je lavinu reakcija širom sveta.

Jedan od onih koji se oglasio je legendarni Džon Mekinro koji često hvali srpskog tenisera zbog igre i rezultata.

PROČITAJTE JOŠ

Međutim, iako smatra da je Novak Đoković najbolji igrač kojeg je ikada gledao, kritikovao ga je zbog stava o vakcinaciji. Pogotovo što je imao veliku priliku da odmakne Nadalu i Federeru u trci za najboljeg igrača svih vremena.

„Novak Đoković je jasno najbolji teniser sveta i, po mom mišljenju, najbolji kojeg sam ikada video. Sada propušta priliku da nastavi da radi to što radi, kao što je propustio u Australiji“, kaže Mekinro.

Njemu nije jasno zašto je Đoković doneo takvu odluku.

„Vidimo da su svi vakcinisani dobro, da se na terenu snalaze kako treba. On juri Rafu i Federera već 15 godina i kada ih je konačno stigao i bio spreman u sprintu da ih prestigne, stao je. Sada je zaglavljen u blatu zbog odluke da se ne vakciniše“, zaključio je Mekinro.

Đoković će po prvi put ove godine izaći na teren u Dubaiju gde će mu rival u prvom kolu biti Lorenco Museti. Turnir počinje 21. februara i trajaće do 28. februara.

BONUS VIDEO Novak kod Vučića, prvi put je pričao javno o pritvoru i reakciji države

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar