Novak Đoković komentariše meč Portugal - Srbija i pobedu Srbije
Novak Đoković je prokomentarisao i pobedu Srbije, Foto: Printscreen Sportklub

Najbolji teniser planete Novak Đoković izrazio je oduševljenje igrom Srbije posle prve pobede na Završnom mastersu u Torinu.

PROČITAJTE JOŠ:

Srbija je u nedelju uveče pobedila Portugal sa 2:1, na stadionu „Da Luž“ u Lisabonu i time se direktno plasirala na Mundijal u Kataru.

Novak je tu pobedu ispratio i burno proslavio, a dan kasnije je rekao da je to verovatno najbolja igra Srbije od kada on gleda fudbal.

„Bože, bilo je neverovatno. Fenomenalna pobeda i sve čestitke našim fudbalerima i selektoru Piksiju Stojkoviću na izvanrednoj igri. Nisam stručan za fudbal, ali kao veliki navijač, mogu da kažem da je ovo verovatno i najbolja igra reprezentacije Srbije od kad ih gledam, sigurno u poslednjih dvadesetak godina“, rekao je Đoković.

On je u svom prvom meču na Završnom mastersu dobio Kaspera Ruda sa 7:6 (4) i 6:2. Kada je reč o fudbalerima, nada se da će moći da ih gleda i uživo u Kataru.

„Pobedili su jedan od najboljih timova na svetu, tamo u gostima, sa jednim od najboljih igrača u istoriji Kristijanom Ronaldom, tako da je to veliki uspeh. Svi smo slavili sinoć i bilo je lepo videti ovde srpske zastave u Torinu. Nadam se da ću moći i uživo da ih gledam u Kataru“, istakao je Đoković.

BONUS VIDEO: Kako je Novak proslavio pobedu Srbije nad Portugalom

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar