Novak Đoković
Novak Đoković; Foto: Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini

Meč Novaka Đokovića u Rimu o kom će se pričati i u sledećim decenijama mogu da gledaju svi navijači u Srbiji.

Najbolji teniser sveta će u polufinalu Rima odmeriti snage sa Kasperom Rudom, a taj meč neće početi pre 19.45.

PROČITAJTE JOŠ

Direktan prenos je obezbeđen na kanalu TV Sport klub 1 HD, a svako ko nema ovaj kanal može da se pretplati za sportski paket.

Svi mogu da uzmu sportski paket i da gledaju prenos susreta preko bilo kog interneta u Srbiji i to bez ugovorne obaveze.

Srpski as je u četvrtfinalu bio bolji od Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima sa 2:0 u setovima, dok je Rud savladao Denisa Šapovalova.

Đoković i Rud sastali su se dva puta do sada, a u oba duela kao pobednik izlazio je Srbin. Poslednji njihov susret viđen je 2021. godine na Završnom mastersu u Torinu, gde je Novak slavio sa 7:6, 6:2.

„Prvi meč na Završnom mastersu bio je protiv Novaka, a moje prvo polufinale mastersa je isto bilo protiv Novaka. Dva velika meča kojima sam se dugo nadao, on je odličan igrač, teško je igrati protiv njega, kreće se jako dobro, čita igru odlično i praktično nema slabosti. Težak je izazov igrati protiv njega“, opisao je ranije Rud za Nova.rs.

Meč Đokovića i Ruda možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON sport paket van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana (PROMO)

BONUS VIDEO Novak osvaja poen i slavi urlikom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare