Karen Hačanov
Karen Hačanov; Foto: Twitter Screenshot Tennis TV

Rus se obratio publici u Srbiji.

Karen Hačanov savladao je Tijaga Monteira sa 7:5, 6:4i izborio plasman u polufinale Serbia Opena, a tamo će za rivala imati Novaka Đoković koji je ranije nakon preokreta srušio Miomira Kecmanovića sa 4:6, 6:3, 6:3

PROČITAJTE JOŠ

„Znam da je moj sledeći meč protiv Novaka i biće kao u Dejvis kupu. Ali, molim vas, navijajte bar malo za mene. Makar malo ljubavi za mene“, rekao je Hačanov uz osmeh.

Njihov okršaj je zakazan za subotu, a još uvek nije poznata satnica.

Do sada su se ova dva tenisera susrela osam puta, a Đoković je slavio na sedam susreta. Jedini trijumf je Rus upisao u finalu mastersa u Parizu 2018. godine.

Otkrio je Hačanov i kako se oseća u Beogradu.

„Došao sam još prošlog petka u Beograd i tek sam odigrao prvi meč. Zaista čudna situacija u kojoj sam se našao. Ipak, imao sam dovoljno vremena da treniram i spremim se za turnir. Igrao sam u Srbiji poslednji put još 2017. godine u Dejvis kupu u Nišu. Srbija je veoma je bliska našoj našoj zemlji, ovde sam kao kod kuće. Mnogo je ruskih navijača. Sa druge strane prvi put igram ovaj turnir i prezadovoljan sam.“

Biranim rečima je pričao o navijačima u Srbiji.

„Novak je pobedio nedavno. Ovo je sad mnogo drugačije, ovo je njegov centar, njegov grad, njegova zemlja, njegovi ljudi. Sve njegovo. Očekujem da dobru atmosferu, znam da će imati punu podršku publiku, ali se nadam da će malo navijati i za mene. Znam da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta, biće interesantno nadam se dobroj borbi. Nisam mogao da imam boljeg protivnika u polufinalu.

#social-embed_0

BONUS VIDEO Deca skandirala „Nole“, Đoković im prišao i oduševio ih

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar