Novak Đoković
Novak Đoković; Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Novak Đoković igra za istoriju i plasman u finale Mastersa u Parizu, a na tom putu stoji mu poljski teniser Hubert Hurkač, sa kojim će igrati ne pre 14 časova.

PROČITAJTE JOŠ

Subotnji program u „Bersiju“ otvorio je meč dublova, a najbolji teniser sveta u pohod na finale kreće najranije u 14 sati, uz direktan prenos na TV Sport Klub 2.

Đoković je do turnira u Parizu poslednji meč u singlu odigrao 12. septembra u finalu US Opena, a posle duže pauze opet je spreman da piše istoriju.

Novak bi ulaskom u finale obezbedio da sedmi put završi godinu na prvom mestu svetske rang liste, čime bi se osamostalio kao rekorder, jer su do sada on i Pit Sampras šest puta došli do nesvakidašnjeg podviga.

Ujedno, Đoković bi imao priliku i da se bori za rekordnu, 37. masters titulu, prvi reket sveta i Rafael Nadal imaju po 36 trofeja sa turnira iz kategorije 1.000.

Napad na rekorde ide dakle preko Hurkača, a u drugom polufinalu sastaju Danil Medvedev i Aleksander Zverev, koji će igrati posle njih.

Finale Pariza zakazano je za nedelju, ne pre 15 časova.

Gledajte ATP Pariz uz SBB i EON pakete

Mečeve Mastersa u Parizu mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta. (Promo)

BONUS VIDEO Fric lobovao Novaka, publika skočila, a Đoković mu se poklonio

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar