Foto: EPA-EFE/PETER KLAUNZER

Ne bi bilo loše da se reči Ivaniševića i ostvare

Goran Ivanišević, bivši teniser i sadašnji trener Novaka Đokovića, rekao je da će srpski as još nekoliko godina dominirati na najvećoj teniskoj sceni.

PROČITAJTE JOŠ:

Đoković je nedavno napunio 35 godina, ali na terenu i dalje izgleda kao veoma mlad i pokretan igrač što pokazuju i njegovi rezultati.

Nedavno je u Londonu na Vimbldonu osvojio svoju 21. grend slem titulu i time se primakao Rafaelu Nadalu koji na večnoj listi ima jedan trofej više sa najvećih turnira.

Ivanišević je obradovao mnoge navijače izjavom da Novak ima nameru da igra još nekoliko godina, iako je i sam teniser nekoliko puta isticao kako je kraj karijere zabranjena tema u njegovoj porodici i timu.

„Razgovarao sam nekoliko puta sa njim o tome, a cilj mu je da igra još pet godina i dođe do 30 grend slemova. To je nešto što je oduvek imao na umu. Ako ne bude povređen, verujem da je u stanju da dostigne ovaj cilj“, rekao je Ivanišević.

Novak je trenutno u Crnoj Gori gde se priprema za drugi deo sezone u kom je i dalje neizvesno da li će moći da nastupi na US Openu, koji je na programu od 29. avgusta do 11. septembra.

BONUS VIDEO Novak odigrao nestvaran udarac, bacio se na travu, pa pravio šou i širio ruke kao avion

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar