Foto: EPA/DANIEL MURPHY

Šteta što nismo gledali više njihovih duela

Džimi Arijas, nekada peti teniser sveta, prisetio se duela Novaka Đokovića i Stna Vavrinke, a dva su odigrana i u finalima grend slemova.

PROČITAJTE JOŠ:

Arijas je u razgovoru za „Tennis Channel“ rekao da je Švajcarac jedini mogao da naudi Novaku u razmenama sa osnovne linije i to kada je bio na vrhuncu karijere.

„Imam slabost prema Stanu Vavrinki, pre svega zbog toga što je osvojio tri grend slema, ali i činjenice da je u stanju da raspali bekhendom neverovatnom brzinom“, kaže Arijas i dodaje:

„Kada je Stan u formi, on je jedini igrač koji je u stanju da dominira u razmenama sa osnovne linije protiv Novaka Đokovića, i sa forhend i sa bekhend strane. Đoković nije mogao ništa protiv podivljalog Stana u grend slem finalima“, zaključio je Arijas.

Vavrinka je Novaku naneo dva bolna poraza u finalima US Opena i Rolan Garosa, ali je Srbin bolji u međusobnim duelima sa skorom 20:6.

Švajcarski teniser je proteklih sezona imao mnogo problema sa povredama, u karijeri je osvojio 16 titula i trenutno je 287. reket sveta.

Sa druge strane, Đoković je nedavno pao na sedmu poziciju, a i dalje je pod znakom pitanja njegov nastup na US Openu.

BONUS VIDEO Novak napravio ludnicu izjavom o Kirjosu: Hajde da prvo odemo na večeru, pa ćemo videti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram