Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Neprijatna situacija za veliku tenisku zvezdu.

Nekadašnji grend slem šampion i jedan od najboljih tenisera planete Dominik Tim pokušava da oživi svoju karijeru posle brojnih problema sa povredama i borbom sa depresijom.

PROČITAJTE JOŠ

Nekada treći teniser sveta, sada je na 352. mestu, a snažnim treninzima pokušava da uhvati formu za novi uspon. Na jednom od njih doživeo je neprijatno iskustvo dolaska policije koju su mu poslali stanovnici Traiskirhena u kojem boravi i trenira.

Njegove jauke i vike na treningu, kao i da ga vide kako trenira bez majice, zamenili su snimanjem filmova za odrasle, pa su mu poslali policiju sa zadatkom da ispita šta se tu zapravo dešava.

„Ovo nije prvi put da mi se ovo dešava. Uvek je smešno, ali razumem zašto su to uradili. Ponekad na treningu vičem i ispuštam čudne zvukove“, kroz smeh je prokomentarisao Tim.

Austrijski teniser je ove godine odigrao samo šest mečeva zbog povrede. Izgubio je svih šest.

Podsetimo, Dominik Tim je osvojio grend slem titulu 2020. godine kada je u finalu savladao Aleksandra Zvereva.

Tim je poznat i kao veliki prijatelj Novaka Đokovića koji je često bio podrška našem teniseru, a redovno se odazivao i egzibicijima i turnirima koje je organizovao.

Pamti se i njegova izjava uoči turnira u Beogradu kada je rekao da je „Novak kralj Srbije, kad on nešto pravi to mora da bude veliko“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar