Foto: REUTERS/Susana Vera

Novak Đoković i Nikola Ćaćić doneli su Srbiji plasman u polufinale Dejvis kupa pošto su savladali Kazahstance Andreja Golubjova i Aleksandera Nedovjesova, a Đoković je u izjavi posle meča najavio derbi sa Hrvatima.

PROČITAJTE JOŠ

Meč je na programu u petak od 16.00 časova u Madridu, sigurno će Marin Čilić i Novak Đoković ukrstiti rekete, čeka se druga kombinacija u kojoj će Srbija biti blagi favorit u singlu, dubl je adut Hrvatske.

Srbija je u dosadašnja dva duela deklasirala Hrvatsku, što je bilo posebno akcentovano u hrvatskim medijima.

Novak Đoković gospodski je najavio duel.

„Rivalstvo je veliko, mi smo komšije. Uvek je to neki dodatni pritisak, motiv, pritisak, obe zemlje žele pobedu. Bez obzira šta se dogodi na terenu, ono šta je bitno jeste da postoji poštovanje i prijateljstvo na terenu i van njega. Siguran sam da će oba tima dati sve za pobedu. Nije u pitanju samo pobeda na talonu, već i to što igramo jedni protiv drugih, obema reprezentacija to mnogo znači“, rekao je Novak.

Nema nepoznanica sa Čilićem, ima 17-2 u pobedama protiv njega.

„Hajde da vidimo šta će se desiti, nadam se da ćemo dobiti taj prvi singl. Imamo dan za odmor, dan je dug. Kada niste na terenu, emotivno ste tu, navijate, podržavate sunarodnike, stvarno je razlika velika. Lepo je kada imate dan više da se odmorite i da skupite energiju. Imamo dobru hemiju, možemo da pobedu i to nam je cilj, veoma smo motivisani“, rekao je najbolji teniser sveta.

BONUS VIDEO Đoković opsovao „sočno“, sudija ga razumeo i kaznio

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar