Foto: Instagram/handanovic

Poznati producent na večeri sa Đokovićem.

Novak Đoković u nedelju od 15.00 igra veliko finale Vimbldona protiv Nika Kirjosa a dan pred meča je iskoristio priliku da se malo opusti.

Đoković je sa svojom suprugom Jelenom bio na večeri sa poznatim srpskim muzičkim producentom i članom glavnog odbora SNS-a Damirom Handanovićem koji se pohvalio fotografijom.

PROČITAJTE JOŠ

Ova slika je podelila i Novakove fanove zbog povezanosti producenta sa vladajućom koalicijom.

Handanović je okačio sliku na kojoj su Novak Đoković, njegova supruga Jelena, manekenka Natalija Derikonja i još jedna osoba. Handanović je uz sliku ostavio i komentar podrške.

„Sprema se grend slem trofej, idemo šampione“ uz oznaku prijatelji dajući do znanja da se sa srpskim asom inače druži, što potvrđuju i ranije zajedničke fotografije.

Popularni producent je od prilično anonimnog pevača postao jedan od najuticajnih ljudi na estradi, a zatim i čovek koji je počeo da obavlja odgovorne funcije i u kultrunom sektoru.

U zvaničnoj biografiji navodi da je završio Srednju elektrotehničku školu “Rade Končar” u Beogradu i diplomirao na Pravnom fakultetu u Novom Sadu.

Handanović pre nego je postao uspešan autor domaće popularne muzike, bavio se pevanjem. On je tokom 2008. i 2009. godine kao gotovo neafirmisani pevač izbacio nekoliko numera među kojima su: ‘Iz keca u dva’, ‘Dvesta posto’, ‘Ostavljaš me samog’, kao i duet sa pevačem Danielom Đurićem ‘Sve je ludo oko mene’.

Ipak, Handanović donosi odluku da se maksimalno posveti autorskom radu, te kreće da komponuje za neke kolege a proslavila ga je pesma ‘Dvadesete gazim’, koji je snimila pevačica Milena Ćeranić, i od tada on gotovo da ne prestaje da pravi hitove.

Tokom 2013. godine je postao i muzički urednik kompanije Pink i savetnik Željka Mitrovića.

Pet godina kasnije postaje direktor CEBEF-a. Za direktora Centra beogradskih festivala (CEBEF) postavljen je u julu 2018. godine. Inače, CEBEF je ustanova kulture grada Beograda koja u svojoj nadležnosti ima organizaciju gotovo polovine stalnih manifestacija u oblasti kulture od značaja za Beograd („Fest”, „Belef”, „Bemus”, „Sofest”).

Đoković se nekoliko puta slikao sa visokim funkcionerima SNS-a. Po povratku iz Australije posle velike golgote koju je tamo prošao, zahvaljivao se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji ga je primio u zvaničnu posetu, a sastajao se i sa Aleksandrom Vulinom i Goranom Vesićem zgog čega je često bio na meti kritika.

BONUS VIDEO Majstorija Novaka na samom početku polufinala Vimbldona

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare