Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, oseća se mnogo bolje i kako su rekli njegovom timu, u utorak je odradio prvi trening u sklopu priprema za najavljeni nastavak sezone.

PROČITAJTE JOŠ:

Poznato je da je Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP)  nedavno objavio kalendar takmičenja za nastavak sezone u avgustu u septembru, kao i novi, privremeni način bodovanja za ATP listu.

Novak Đoković je ovih dana čekao rezultate testova na koronavirus članova svog stručnog tima, pre svih Gorana Ivaniševića i Marka Panikija, a sa treninzima je krenuo u utorak.

Takođe, na pojedinim stranim portalima se pojavila pogrešna informacija da je svetski broj jedan odlučio da igra samo na Rolan Garosu, kako je stajalo u programu turnira na njegovom zvaničnom sajtu.

Ta informacija je stara, na sajt je postavljena pre više od mesec dana iz tehničkih razloga i iz Novakovog tima poručuju da šampion Melburna i Vimbldona još nije odlučio da li će igrati na US Openu ili ne.

Igrači čekaju da dobiju više informacija o samoj organizaciji i uslovima, te kakve će biti procedure i preporučene mere pre nego što odluče da li će putovati za Njujork.

Treba naglasiti i da se uoči Rolan Garosa igraju mastersi u Madridu i Rimu koji su takođe veoma bitni.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar