Foto: Tanjug/AP Photo/Hamish Blair

Australijski teniser Nik Kirjos opisao je neke od nedostataka koje oseća kao profesionalni igrač na ATP turu.

On je u novembru sa prijateljima pokrenuo podkast „Bez granica“ i u njemu je otkrio više detalja o svom privatnom životu.

PROČITAJTE JOŠ:

Čovek koji je poslednjih godina više poznat po netrpeljivosti prema Novaku Đokoviću, nego prema sportskim uspesima, kaže da je bilo situacija kada je bio usamljen i odvojen od porodice i devojke.

„Od moje prve devojke sam bio odvojen po šest meseci. Kad pokušavate da igrate na najvišem nivou, onda neko počne da vam fali emotivno i fizički i to postane seksualna frustracija. Na terenu sam i ne mogu da igram jer sam napaljen, ako znate na šta mislim. Nebitno je da li radite kancelarijski posao ili nešto drugo, kad ne viđate svoju partnerku, utiče na vas i vaš rad, raspoloženje, sve“, rekao je Kirjos.

Australijanac je poznat kao čovek koji teško drži „jezik za zubima“ i to ga je koštalo u više navrata.

„Bio sam najćudljiviji dr***ija kad sam bio odvojen od svoje devojke tako dugo“, dodao je Kirjos, a nije uvek sve bilo dobro ni u odnosima sa porodicom.

„Moj odnos sa porodicom bio je loš pre nekoliko godina jer sam uvek bio na putu i nisam nikoga od njih imao pored sebe. Pobeđivao sam, gubio, prolazio kroz probleme u odnosima, imao druge poteškoće i sve bliske ljude sam odbacivao od sebe i svađao se sa njima, što više neću da radim“, objasnio je Kirjos.

Podsećamo, Kirjos je u oktobru prekinuo vezu sa modelom Kjarom Pasari, koja je na društvenim mrežama objavila fotografiju tenisera sa drugom devojkom u krevetu.

Tada je zbog njihove svađe u hotel morala da dolazi i policija. Inače, poslednji meč koji je Kirjos odigrao na ATP turu, bio je poraz od Roberta Bautiste Aguta na US Openu.

Nakon toga je odigrao još samo jedan meč Lejver kupa, gde je izgubio od Stefanosa Cicipasa.

BONUS VIDEO: Novak Đoković došao u Insbruk, odmah trenirao u opremi Srbije

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare