Foto: Tanjug/AP Photo/Hamish Blair

Ben Rotenberg, dežurni kritičar Novaka Đokovića i simpatizer Nika Kirjosa, nije bio tako oštar kada je Australijanac prostački ušao u "klinč" sa Marijanom Veljović.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je sudila njegov meč protiv Uga Embera, a Kirjos je u dva navrata vikao, psovao i obraćao se Kragujevčanki sa „dude, bro“ kao da komunicira sa ortacima u kafani.

Njegove vulgarnosti su svi mogli da vide u televizijskom prenosu, a Marijana je imala prilično nezahvalan zadatak jer je ceo stadion bio uz Kirjosa.

Uspelo joj je da zadrži smirenost čak i kad je Kirjos reketom udario po mreži zbog tehnologije.

Nerviralo je Australijanca što sistem pušta zvukove da su loptice dirale mrežu čak i kad je smatrao da se to nije desilo.

Rotenberg je ipak rešio da minimalizuje Kirjosov primitivizam.

„Nije u redu što je Kirjos psovao Veljovićevu, ali i mašina za nec očigledno nije radila i čudno je da to niko nije popravio satima? Zar nije trebalo da supervizor reši taj problem“, napisao je Rotenberg, a ujedno zaboravio da pomene šta je Kirjos sve rekao Marijani Veljović.

Nije to promaklo mnogim pratiocima, koji su se u komentarima na Tviteru podsmevali Rotenbergu za ovaj komentar.

Inače, Rotenberg je svojevremeno provokativno komentarisao Novakov dolazak u Adelejd i upravo se na njegov video snimak nadovezao Kirjos, nazvavši Đokovića „marionetom“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar