Foto: Matteo Secci / Zuma Press / Profimedia

U Torinu nas očekuje početak Završnog mastersa, a na njemu dugo nije bilo okupljeno tenisera sa manje titula sa najvećih turnira.

Novak Đoković, Danil Medvedev, Stefanos Cicipas, Andrej Rubljov, Hubert Hurkač, Mateo Beretini, Aleksandar Zverev i Kasper Rud su najboljih osam ove godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Rafaela Nadala i Rodžera Federera nema, a osim Novaka je jedino još Medvedev osvojio jedan grend slem trofej, zbog čega su na internetu osvanule brojne šale.

Jedna od njih se odnosi na fotku sve osmorice učesnika Završnog mastersa, na kojoj se ukazuje upravo na to da se na njoj nalaze igrači koji su uzeli ukupno 21 grend slem.

Od toga je čak 20 uzeo Đoković. Beretini je imao svoju šansu u Londonu, Cicipas u finalu Rolan Garosa, a Medvedev je propustio priliku u finalu Australijan Opena, ali ju je iskoristio u finalu US Opena, Zverev je prošle godine igrao finale u Njujorku i ove godine je uzeo Olimpijske igre.

Činjenica je da godinama unazad nije bilo manje trofeja sa grend slemova na ovom turniru, budući da ne učestvuju ni Federer, ni Nadal, koji poput Novaka imaju po 20 najvrednijih pehara.

Da podsetimo, Novak na Završnom mastersu igra u grupi u kojoj su Rud, Rubljov i Cicipas.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tennis Memes (@atpwtamemes)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели nova.rs sport (@nova.rs_sport)

BONUS VIDEO: Medvedev pobesneo zbog Novakovog navijača

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar