Bravo!

Miomir Kecmanović, reprezentativac Srbije, savladao je Lorenca Musetija u prvom meču polufinala Dejvis kupa rezultatom 6:7, 6:2, 6:1, i tako „orlovima“ doneo prednost od 1:0, pa će Novak Đoković protiv Lorenca Sonega imati šansu da donese plasman u finale.

PROČITAJTE JOŠ...

Krenulo je kako se samo poželeti moglo – Kecmanović je napravio brejk za 2:0, čuvao tu prednost, ali je i propuštao prilike za ubedljivije vođstvo – dve brejk lopte u trećem gemu, jednu u 11. Sa druge strane, Museti je svoju treću šansu u 10. gemu iskoristio, poravnao na 5:5, potom se uspešno odbranio, pa je meč ušao u taj-brejk.

I tu je Kecmanović bolje „otvorio“, stigao do 3:1, ali je gotovo momentalno i stao. Museti je vezao pet poena i stigao do 5:3,  uspeo je Kecmanović da se koliko-toliko vrati, poravna na 5:5, potom je čuvao egal do 7:7, kada je Museti uspeo da prelomi prvi set i stigne dio 1:0.

To kao da je samo razmrdalo Kecmanovića, koji je dodao gas, u drugom setu pri rezultatu 2:2 ušao u veliku seriju, dobio naredna četiri gema i sa 6:2 izjednačio, a potom je na to dodao još pet u trećem setu, da bi na kraju posle 6:1 potvrdio prednost, pa će Novak Đoković imati šansu da pobedom Srbiju odvede u finale Dejvis kupa, gde će „orlovi“ odmeriti snage sa Australijom.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar