Foto: Tanjug/AP Photo/Frank Franklin II

Ruski teniser Danil Medvedved, ispao je u polufinalu US Opena pošto ga je savladao Austrijanac Dominik Tim - 6:2, 7:6, 7:5.

Ipak, Medvedev se nije tek tako pomirio s eliminacijom već je žestoko prozvao organizatore, a spomenuo je i Novaka Đokovića i sve ono što se Srbinu dogodilo kada je diskalifikovan jer je linijskog sudiju nehotice pogodio lopticom.

PROČITAJTE JOŠ

„US Open je sprdnja, videli smo to u četvtom kolu“, drao se Medvedev pošto mu sudija nije dozvolio čelendž.

Replika arbitra glasila je da je kasno tražio čelendž, da bi Rus prešao mrežu kako bi pokazao gde je završila loptica.

U tom prolasku pored sudije Medvedev je dobacio: „Zašto? Zato što nisi pametan“, a kada mu je sudija dao opomenu, usledio je nalet besa.

„Da li je US Open srpdnja? US Open je šala, zar ne? Videli smo svi šta se desilo u četvrtoj rundi. Videli smo! Šta sam uradio pa sam prekršio kodeks“, pitao je Danil sudiju, aludirajući na ono što se dogodilo prvom teniseru sveta Novaku Đokoviću.

Kada je shvatio da mu je sudija zamerio što je prešao mrežu, Rus je totalno izgubio kompas.

„Mislio sam da sam ubio nekog. Oprostite, bio sam tako zao što sam prešao mrežu, moje izvinjenje. Zaista, moje iskreno izvinjenje US Openu što sam prešao mrežu. O, moj Bože. Izvinjavam se i vama i sudiji. Da li je sada u redu? Vi momci samo sedite tu i ne radite ništa“, grmeo je rezignirani Medvedev.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram
 

 

Komentari

Svi komentari (3)