Foto: Tanjug/AP Photo/Frank Franklin II

Italijanski teniser Mateo Beretini morao je da se povuče sa Završnog mastersa u Torinu, a umesto njega je šansu dobio Janik Siner.

Jedan Italijan je zamenio drugog na turniru, pa se Danil Medvedev plasirao u polufinale, pošto ima dve pobede nad Hubertom Hurkačom i Sašom Zverevim.

PROČITAJTE JOŠ:

„Odlučio sam da završim svoje takmičenje na Završnom mastersu ovde. Slomljen sam i nikad nisam mogao ni da zamislim da ću morati ovako da se povučem sa najvažnijeg teniskog događaja ikad održanog u Italiji. Hvala vam na konstantnoj podršci i što ste mi poslali na hiljade poruka“, objavio je Beretini.

Mateo je u utorak trebalo da odigra meč protiv Hurkača. Umesto njega, to će učiniti Siner.

On mora da pobedi Hurkača i Medvedeva u „Crvenoj grupi“ i da očekuje da Saša Zverev ne pobedi Poljaka, da bi prošao dalje.

Beretini je odigrao nepun jedan meč u Torinu i već posle prvog gema drugog seta i oko sat i 35 minuta tenisa je pružio ruku Nemcu.

Siner može da bude zadovoljan i ako pobedi samo jednog od dvojice narednih protivnika, pošto bi u tom slučaju završio godinu kao deseti igrač sveta. Trenutno je 11. na ATP listi.

BONUS VIDEO: Okupljanje Dejvis Kup reprezentacije Srbije

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar