Novak Đoković i Majk Tajson
Novak Đoković i Majk Tajson Foto: KEVORK DJANSEZIAN / Getty images / Profimedia

"Gvozdeni Majk" ponovo hvalio Novaka.

Majk Tajson, jedan od najboljih boksera svih vremena, označio je Novaka Đokovića kao svog omiljenog tenisera.

PROČITAJTE JOŠ...

Tajson je tokom gostovanja na podkastu bivšeg trenera Serene Vilijams, Patrika Muratoglua, istakao da njegova ćerka Milan igra tenis:

„Čitav naš život se promenio zbog tenisa. Mislio sam da je sve super jer zarađujemo dosta, ali ništa od toga ne može da se meri sa mojom ćerkom koja igra tenis. Ona je veća od svega u našem životu. Vidim kako raste u nešto što nikada ne bi postala da nije počela da igra tenis. Ima samopouzdanje, iako ima tek 12 godina.“

Potom je otkrio i kako izgleda dan njegove naslednice:

„Ustaje rano, pravi sebi doručak, istušira se i ode na trening u 7 ili 8 ujutru. Tamo ostaje do 4 popodne. Ponosan sam jer imam nekoga ko razume da stvari nekad ne idu onako kako želimo. To je život, ponekad morate da se bavite i lošim situacijama“, rekao je Tajson.

A velikog udela u tome ima i Novak Đoković, za kog je „gvozdeni Majk“ pre samo nekoliko meseci označio kao omiljenog tenisera:

„Novak je moj omiljeni igrač. Volim da ga gledam zbog načina na koji se vratio nakon povrede, i pobeđivao igrače poput Rafaela Nadala i Rodžera Federera. To je neverovatno, on je pravi borac“, rekao je tada Tajson.

BONUS VIDEO Novak pravio šou, podmićivao sudiju

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (1)