Foto: Screenshot/Instagram _luka_stojanovic_

Sjajne vesti iz Amerike.

Srbiju je ostavila u neverici vest da je teniser Luka Stojanović ranjen u pucnjavi u Americi.

PROČITAJTE JOŠ

On se sada oglasio i objavio da je prikupljen novac za njegovo lečenje.

„Prikupio sam srednstva koja su mi bila neophodna i mislim da je to dovoljno za sada. Hvala svima puno na pomoći, jako mi znači, jako sam zahvalan na svemu što ste uradili za mene“, rekao je Stojanović u razgovoru za Sputnjik.

Luka Stojanović (21) upucan je u Sjedinjenim Američkim Državama u maju i od tada je vodio borbu za život. Za spas mladića bila je potrebna i novčana pomoć, pa se u akciju uključio Novak Đoković da pomogne određenom sumom.

Luka Stojanović, teniser rođen 26. septembra 2000. godine, upucan je u SAD u noći 13. maja, kada je izašao ispred kuće da pogleda šta nije u redu sa automobilom, jer mu je „čudno zvučao“ prilikom vožnje.

Međutim, čim je prišao, čovek koji je sedeo na prednjem sedištu odmah je zapucao i pogodio Luku u kuk, što je otkrila njegova devojka Mišel.

Stojanović je operisan u bolnici i kasnije pušten na kućno lečenje, ali su ostali veliki neplaćeni računi, pa je pokrenuta akcija kako bi mu se pomoglo.

Troškovi lečenja i operacije su iznosili više od 300.000 dolara i Luka je morao da snosi 20 odsto, što nije mogao sam, o čemu je Olga Danilović putem Instagrama obavestila javnost i time pozvala ljude koji su u mogućnosti da pomognu.

BONUS VIDEO Magičan Poen Nika Kirjosa, Aplaudirao je i Laslo Đere

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar