Laslo Đere
Foto:EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Izuzetno mu je teško pao novi tesan poraz.

Grafika: Slađana Đermanović

PROČITAJTE JOŠ

Laslo Đere verovatno sada ima najduži niz izgubljenih taj-brejkova na čitavom ATP turu. Ove godine je osvojio samo jedan i to onaj prvi. Od tada je vezao neverovatnih 16 zaredom koje je izgubio.

Protiv Alehandra Tabila u prvoj rundi Vimbldona uspeo je da se vrati, a na kraju je pao u taj-brejk drami petog seta. 7:6(6), 6:2, 1:6, 4:6, 7:6(11).

„Bilo je dobro, bilo je i loše. Nisam krenuo loše, imao sam neke brejk prilike koje nisam iskoristio u prvom setu, on je uglavnom odigrao dobro u tim trenucima. Drugi set nisam bio baš u terenu i onda sam polako počeo sve bolje i bolje da igram, bolje da riterniram i… Eto, peti set, ne znam šta bih rekao za peti set“, poručio je potpuno utučeni je Đere.

O tome koliko je teško sklapao rečenice svedoči jedna koju je jedva izrekao.

„S**nje. Bio sam (na poen do pobede). Šta da kažem? Bio sam…“

Vraća se turnirima na šljaci na kojima se oseća najbolje.

„To sad ne mogu da kažem. Što se turnira tiče, to je Baštad. Verovatno Baštad. Igraću turnire na šljaci i onda za Ameriku“, poručio je Đere.

Prijatelj specijala MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko niste korisnik SBB interneta putem EON aplikacije uz EON pakete koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji za 799 dinara mesečno, bez ugovorne obaveze (PROMO)

BONUS VIDEO Poen kojim je Đoković srušio Kvona

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram