Laslo Đere Laslo Djere
Laslo Đere Foto: TANJUG/Sam Greene/The Cincinnati Enquirer via AP

Đere napravio iznenađenje, Krunić ispala nakon velike borbe.

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u drugo kolo mastera u Indijan Velsu pošto je pobedio Sunvua Kvona iz Južne Koreje sa 2:6, 6:3, 6:4.

Meč Đerea i Kvona, 52. i 64. tenisera sveta, trajao je dva sata.

PROČITAJTE JOŠ:

Đere će u drugom kolu Indijan Velsa igrati protiv desetog tenisera sveta Janika Sinera, koji je bio slobodan na početku turnira. Srpski i italijanski teniser su do sada odigrali dva meča i u oba je slavio Đere.

Od ostalih zanimljivih rezultata, Hrvat Borna Ćorić se nakon duge pauze vratio na teren porazom od Španca Alehandera Davidoviča Fokine, koji je u tri seta slavio sa 6:7, 6:0, 7:5. Australijanac Nik Kirjos pobedio je Argentinca Sebastijana Baesa (6:4, 6:0), a Korda je savladao Kokinakisa sa 6:3, 6:4.

Prvu prepreku su preskočili i Amerikanci Mekenzi Mekdonald, Dženson Bruksbi, Džek Sok, Džej Džej Von, Kristofer Jubanks, Lorenco Muzeti i Španac Pablo Martines.

U ženskoj konkurenciji, Japanka Naomi Osaka se plasirala u drugo kolo pobedivši Amerikanku Sloun Stivens sa 3:6, 6:1, 6:2.

Trenutno 78. teniserka sveta će u drugom kolu Indijan Velsa igrati protiv Ruskinje Veronike Kudermetove koja je bila slobodna na startu turnira.

U drugo kolo su se, između ostalih, plasirale i Julija Putinceva iz Kazahstana, Belgijanka Alison Van Ejtvank, Čehinje Katarina Sinijakova, Tereza Martincova i Marija Buzkova, kao i Amerikanke Šelbi Rodžers i Amanda Anisimova.

U konkurenciji dublova, srpska teniserka Aleksandra Krunić i Japanka Šuko Ajama nisu uspele da se plasiraju u drugo kolo. One su na početku turnira izgubile od Belgijanke Kirsten Flipkens i Sanje Mirze iz Indije sa 3:6, 6:3, 7:10.

BONUS VIDEO Neverovatna razmena udaraca Đokovića i Hačanova

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar