Foto: Tanjug/AP Photo/Hamish Blair

Filip Krajinović je istakao da je dosadašnja sezona veoma turbulenta , kao i rezultati, ali da je srećan što ponovo igra u Beogradu.

„Turbulentna je sezona i rezultati. Srećan sam što igram u Beogradu. Nažalost neće biti publike koja je u velikoj prednosti , ali sam srećan što spavam u svom stanu. U Srbiji nisam igrao 10 godina, pa mi je čudno da mogu da spavam u krevetu. Radujem se što igram protiv Travalje, on je jak igrač, voli da igra na šljaci, rangiran je oko 60. na svetu, tako da će biti uzbudljiv i težak meč. Nadam se da ce vreme biti bolje, i nadam se da ću biti bolji“, izjavio je Krajinović.

PROČITAJTE JOŠ

Filip je uz osmeh imao i poruku za Novaka Đokovića, istakavši da se izvukao što nisu u istom delu žreba.

„Svi znamo ko je Novak, srećan sam što imamo turnir u Beogradu gde svi možemo da igramo. Radujem se što i on igra ovaj turnir“.

Istakao je i da je imao pauzu, ali i da je sada motivisan da napravi dobre rezultate.

„Srećan sam što sam u Beogradu, retko je videti toliko naših igrača u jednom žrebu. Radujem se ovom turniru“.

Krajinović je naglasio da ovakvi turniri znače mladim igračima.

„Velika je prednost da imamo turnire. Na prethodnom Serbia Openu imao sam vajld kartu i sigurno da ovo znači mladim igračima poput Hamada Međedovića. Imaće Challenger, ATP, mogu da se pokažu, da vide smernice, čuju savete. Imaju puno da nauče i da igraju, to su prednosti turnira i veliko iskustvo za budućnost,“ zaključio je Filip Krajinović.

Nije siguran da će učestvovati na drugom ATP turniru planiranom u nedelji pre Roland Garrosa.,

„Još nisam pričao sa direktorom turnira, nisam siguran da ću igrati s obzirom na to da je to nedelja pred Roland Garros. S obzirom na to da je u Beogradu, postoji šansa, videću,“ izjavio je dodajući da ga raduje to što imamo dva ATP turnira za tako kratko vreme u Beogradu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar