AP Photo/Adam Hunger

Nije odstupio.

Nik Kirjos poznat je u svetu tenisa kao jedan od najkontroverznijih igrača, a iako je u poslednje vreme više okrenut karijeri, uvek se nekako nađe u centru zbivanja i zbog stvari koje nisu sportske.

PROČITAJTE JOŠ

Ali, uvek ostaje dosledan zbog čega ga i mnogi vole.

Ovih dana se u vcentru zbivanja našao zbog činjenice da ga je u dokumentarcu o tenisu izvređao Stefanos Cicipas koji se zbog toga izvinjavao, a Kirjos to izvinjenje prihvatio.

To je nateralo jednogfana Rafalea Nadala da se umeša u čitavu priču

Naim, svojevremeno je temperamentni teniser dao izjavu o tome kako je želeo da se bije sa čuvenim Špancem, a sada je ponovo govorio o tome. Jedan teniski fanatik, verovatno navijač Rafaela Nadala, upitao je Australijanca da li bi mogao da uputi izvinjenje zbog te izjave, što Niku Kirjosu nije palo na pamet.

„Kirjose? Da li bi mogao da se izviniš i Nadalu? On ima 22 grend slem titule“, napisao je jedan korisnik Tvitera i dodao detalje razgovora koji je Nik ranije vodio. Tom prilikom ga je novinar upitao da li je krenuo na Rafaela Nadala, na šta je Nik Kirjos odgovorio sa „Da, krenuo sam na njega. Hteo sam da ga udarim pravo u grudi. Neću da se izvinjavam.“

Isti stav Nik Kirjos je ponovio i sada, u razgovoru na Tviteru. „Ne. Mislio sam to“, kratko je napisao Australijanac u odgovoru i tako stavio tačku na ovu diskusiju. Navijači Rafaela Nadala počeli su da ga peckaju posle ovoga, bilo je i onih teniskih fanova koji su ga podržali, ali kao i uvek čini se da Kirjosa ne zanima mišljenje drugih ljudi.

BONUS VIDEO Deset minuta sjajnih poena, čudnih i smešnih situacija na travi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar