Foto: EPA-EFE/JULIEN DE ROSA

Turnir na Australijan openu je započeo, veći deo pažnje usmeren je na teren, ali publiku podjednako zanima i sukob Novaka Đokovića i Nika Kirjosa.

PROČITAJTE JOŠ...

Kurjos ne prestaje da provocira Đokovića kad god se ukaže prilika, Novak pokušava da „spusti loptu“ i ostane miran, a u celu priču se umešao i Stefanos Cicipas.

Cicipas je na konferenciji za medije po završetku meča protiv Žila Simona izneo svoj stav na tu temu. Njega su prisutni novinari prvo podsetili na izjavu koju je dao ranije, a u kojoj je za Kirjosa istakao da ne postoji sredina, već ga navijači ili vole ili ne, nakon čega su ga zamolili da isto kaže i za Novaka Đokovića, što je Grk odbio da uradi:

„Ne znam, ne mogu da odgovorim na to. Nemam dovoljno informacija i reakcija od drugih ljudi, i imam bitnije stvari da uradim. Iskreno, ne znam. Sa Kirjosom je mnogo više transparentno, verujem.“

Nik Kirjos/Foto: EPA-EFE/SCOTT BARBOUR

Iako je, na pitanje da prokomentariše „rat“ Kirjosa i Đokovića, rekao da „mogu da rade šta im volja“, ipak je dao svoje mišljenje na Kirjosovo ponašanje:

„Iz perspektive tenisera, mislim da Nik voli da kaže stvari koje imaju običaj da budu tačne, mada neke budu i preterane. Uradio je mnogo glupih stvari kojih je svestan i koje ne može da odbaci, ali je u intervjuima rekao ponešto što možemo da shvatimo kao tačno, tako da je istina negde između“, pojasnio je Cicipas.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar