Nik Kirijos Foto: REUTERS/Toby Melville

Porodica Cicipas ne može da prežali poraz sa Vimbldona

Stefanos Cicipas i Nik Kirjos više nisu u dobrim odnosima ni na terenu ni van njega, iako su do ove sezone važili za prijatelje u teniskom svetu.

PROČITAJTE JOŠ:

Njih dvojica sastala su se u trećoj rundi Vimbldona ove godine, a meč je bio pun pritiska, tenzije, te su oba tenisera imala ne baš slavnih momenata.

Kirjos je bio u svom prepoznatljivom raspoloženju, kritikovao je sudiju Damjana Dumosou, a ni Cicipasa nije štedeo. Njemu se tada nije dopalo što je Cicipas raspalio lopticu na tribine posle izgubljenog početnog seta.

Cicipas je opomenut, ali Nik je tražio da Grk bude kažnjen suspenzijom, što se na kraju nije desilo.

Australijanac je na kraju slavio sa 3:1, a poraz Grka je „zaboleo“ i njegovu majku Juliju Sergejevnu Apostoli, koja je stala u odbranu svog sina.

„Jedina osoba koja zbunjuje Stefanosa je Nik Kirjos. On je jedini koji uspeva da ga izvede iz takta. Na Vimbldonu, Kirjos je odlučio da ignoriše pravila sporta. Meč je postao čudan i nervozan jer je on igrao prljav tenis. Stefanos nije igrao tako. Izgubio je nerve zbog ponašanja protivnika, izgubio je meč bez da je bio slabiji na terenu“, kaže Cicipasova majka.

BONUS VIDEO Kirjos pokušao da prevari Đokovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar