Foto: EPA-EFE/SCOTT BARBOUR

Kada god se u istoj vesti pojave Nik Kirjos, kontroverzni australijski teniser i Ben Rotenberg, američki sportski novinar, gotovo po pravilu prozivaju Novaka Đokovića.

Kirjos je očekivano imao potrebu ne samo da prokomentariše, već i da izvređa Srbina. Pravi uvod mu je dao Ben Rotenberg koji objavio jedna snimak sa australijskog „Kanala 7“, na kome se pojavljuje i naš as.

Rotenberg je kratko napisao „Tona pokrivalica iz karantina“, a u prilogu je bilo reči i o zahtevima Srbina koji su odbijeni.

PROČITAJTE JOŠ

Kirjos je kratko prokomentarisao:

„Đoković je marioneta. Ne smeta mu Berni, ali njegova gospođica očigledno nema pravu perspektivu, smešne scene“, napisao je Kirjos aludirajući na Bernarda Tomića i njegovu izabranicu koji su nedavno bili u centru pažnju zbog snimaka i fotografija na sajtovima za odrasle.

Australijanac je napisao „tool“ što se se može prevesti na više različitih načina, pa označava osobu koja je izmanipulisana, koja reaguje po nalogu drugih, nekog čiji ego daleko prevazilazi talentat i inteligenciju, ali i jednostavno označava glupu osobu. Šta god da je Kirjos hteo da kaže, teško da će ostati nedorečen, ali nastavlja sa svojim napadima na našeg asa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare