Foto: EPA-EFE/LUKAS COCH

Nik Kirjos, australijski teniser, ponovo je krenuo u ofanzivu kada je reč o kolegama sa ATP tura i to tako što je opet kritikovao Novaka Đokovića, Dominika Tima i Aleksandera Zvereva.

Dominik Tim je u utorak progovorio u zaštitu Novaka Đokovića rekavši da ne razume otkuda taj talas malicioznih napada na svetskog broja jedan.

PROČITAJTE JOŠ:

Austrijanac je branio i Zvereva, koji je uslikan na jednoj žurci na jugu Francuske, na njega se Kirijos protekle nedelje posebno obrušio. Tim je poručio ovo:

„Pogrešio je, ali ne znam zašto neki osećaju potrebu da se mešaju. Nik Kirjos je napravio mnogo grešaka, za njega bi bilo bolje da pogleda sebe umesto što kritikuje druge“, rekao je Tim.

Nije mnogo prošlo, a Australijanac mu je odgovorio.

„O čemu pričaš Dominiče Timu? O greškama kao što je lomljenje reketa? Psovanje? Tankovanje tu i tamo u ponekom meču? Što inače svi rade? Niko od vas nema intelektualni nivo da razume moje stanovište. Ovo samo pokazuje da Dominik Tim, Aleksander Zverev i Novak Đoković misle da je sve ovo što se dešava šala. Dvojica iz te grupe partijaju kao krompiri tokom globalne pandemije. Ljudi gube živote, voljene i prijatelje i onda Tim ustane i prozove me za ‘greške’. A ti momci su vrh našeg sporta“, poručio je Kirjos.

Australijanac je prošle nedelje preko Tvitera takođe došao u sukob sa bivšim brojem jedan i nekadašnjim trenerom Novaka Đokovića, Borisom Bekerom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare