Kecmanović i Nalbandijan vozili se čamcem
Kecmanović i Nalbandijan u vožnji Savom; Foto: Privatna arhiva

Svetski teniski as, čiji će mečevi i rezultati zauvek biti predmet analiza i divljenja, legendarni Argentinac David Nalbandijan ovih dana boravi u srpskoj prestonici.

Finalista Vimbldona 2002, osvajač Masters kup finala 2005. i jedan od retkih igrača koji su uspeli da na jednom turniru savladaju Nadala, Federera i Đokovića, a Nalbandijan je to učinio na Masters turniru u Madridu 2007, pre nekoliko meseci postao je glavni trener mladog srpskog asa Miomira Kecmanovića.

PROČITAJTE JOŠ

Bivši svetski juniorski broj 1, koji je u 2020. osvojio i prvi ATP trofej u Kicbilu i najmlađi je Srbin u 50. na ATP listi, ugostio je u rodnom Beogradu svog trenera.

Inače, srpska publika imala je priliku da ga gleda u Areni 2011. kada su u polufinalu Dejvis kupa snage odmerili Srbija i Argentina.

Kecmanović i Nalbandijan majske dane u Beogradu provode radno spremajući se za nastupajući ATP turnir na terenima TC Novak koji startuje 23. maja.

Nedelja je bila dan pauze, pa su je iskoristili za obilazak našeg glavnog grada, vožnju Savom i uživanju u specijalitetima domaće srpske kuhinje. Obojica su inače veliki ljubitelji prirode i reka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare