Foto: EPA-EFE/CRAIG GOLDING

Teniski komentatori Tim Henman i Mats Vilander komentarisali su meč Novaka Đokovića i Miloša Raonića koji je završen pobedom najboljeg tenisera sveta.

Đoković je posle četiri seta pobedio kanadskog tenisera sa 7:6, 4:6, 6:1, 6:4 čime je stigao do plasmana u četvrtfinale.

Uoči meča postavljalo se pitanje koliko će Đoković biti spreman za meč obzirom na to da je u duelu 4. kola protiv Tejlora Frica zadobio povredu posle proklizavanja po terenu.

PROČITAJTE JOŠ

Zbog povrede je preskočio trening u subotu i trenirao tek nekoliko sati uoči meča protiv Raonića.

„Bilo je dosta upitnika uoči meča. Da li će moći da igra zbog povrede, da li će biti u stanju da izdrži i ostane u takmičenju. Kao i uvek kada se postavlja mnogo pitanja, Đoković je podigao nivo igre. Za mene je treći set bio ključan. Kada je poveo sa 2:1 mogli ste da osetite da se on pita. Verujem da će biti srećan što je završio meč posle četiri seta“, rekao je nekada četvrti teniser sveta Tim Henman.

Mats Vilander primetio je da je Đoković bio nešto sporiji nego inače, ali da osim toga nije bilo previše nedostataka u njegovoj igri.

„Bio je malo sporiji nego obično na forhendu. To smo videli i protiv Frica i to je bio jedini segment u kome nije bio savršen“, rekao je Vilander.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar