Novak Đoković Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Novak Đoković će prvi meč ove godine igrati na turniru u Dubaiju, a poznat je i termin odigravanja.

Srpski teniser će zatvoriti večernji program na centralnom terenu koji počinje u 16.00. Prvo će igrati Endi Marej protiv kvalifikanta, nakon čega će, ne pre 18 časova igrati Đoković i Museti.

PROČITAJTE JOŠ

Na istom terenu će u dnevnom terminu nastupiti i Filip Krajinović koji će u prvom kolu igrati protiv Maleka Džazirija, ne pre 13 časova. Pre njega će igrati još jedan teniser sa ovih prostora. Prvi će atmosferu na centralnom terenu osteiti Marin Čilić koji će odmeriti snage sa kvalifikantom a meč počinje od 11.00.

Najboljem teniseru sveta će ovo biti prvi meč još od Dejvis kupa krajem prošle godine i skandala u Australiji odakle je posle velike drame deportovan.

Đoković je sa Musetijem igrao prošle godine na Rolan Garosu kada je slavio jnajbolji teniser sveta, nakon što je Italijan predao meč pri vođstvu Novaka od 6:7(2), 6:7(2), 6:1, 6:0, 4:0.

Novak će u drugom kolu igra protiv bolje iz duela Karena Hačanova i Aleksa de Minora, a onda bi mogao da igra i protiv Roberta Bautiste Aguta. U polufinalu se očekuje da odmeri snage sa Feliksom Ože-Alijasimom, dok bi u eventualnom finalu mogao da igra protiv Rubljova, Sinera, Huberta Hurkača ili Aslana Karaceva.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar