Foto: youtube.com

Jelena Dokić, nekadašnja teniserka, prolazi kroz životnu dramu zbog koje se oglasila na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ

Dokićeva se dugo nije pojavljivala u javnosti, a ima veliku bazu pratilaca i fanova.

Objavila je autobiografiju u kojoj je pisala o svim životnim problemima, borbi protiv depresije, maltretiranju oca Damira i pomislima na samoubistvo.

Sve psihičke probleme je Jelena prevazišla i sada je veliki motivator mnogima, pre svega u Australiji.

Ipak, dugo je nije bilo i mnogi su se zabrinuli, a zabrinuli su se još više kada se Jelena oglasila, posle čega su Dokićevoj usledile brojne poruke podrške.

Sama Jelena nije želela da otkriva kroz kakve probleme prolazi, ali deluje prilično ozbiljno prema njenim rečima.

„Ćao svima! Sigurna sam da ste primetili da me nema na društvenim mrežama već neko vreme. Hvala svima za poruke brige i zabrinutosti za mene, iskreno to cenim. Prolazim kroz veoma težak period života, kroz veliku promenu i treba mi vreme da se oporavim. da se rane zacele i da prevaziđem bol i traume kroz koje sada prolazim. Znam da su mi mnogi od vas pisali i da nisam odgovarala, sada vidim poruke i samo znajte da vidim poruke i cenim ih mnogo, samo sada nisam u dobroj situaciji da odgovaram i komuniciram kao što inače činim i jako mi je žao zbog toga“, navela je Dokićeva.

Ona je rešila da se isključi iz virtuelnog sveta.

„Isto važi i za objave, malo ću se isključiti sa instagrama, na neko duže vreme. Znam da mnogi od vas vole moje objave i nalaze inspiraciju u njima, žao mi je što ne mogu da budem tu za vas. Svima koji su me zaustavili na ulici i rekli koliko ih inspirišu moje reči – hvala vam. Znajte da vas volim i da sam veoma zahvalna na porukama podrške i ljubavi. Poruka prijateljima i bliskim ljudima koji znaju kroz šta prolazim – hvala na svemu, pružate ljubav i brigu. Ne znam šta bih bez vas. Vratiću se i biću jača nego ikad, ne osećam se sada dobro, ali vratiću se. Uvek sam znala da će Sunce ponovo sijati. Hvala na razumevanju, nadam se da ste svi imali lep Božić i želim srećnu Novu svima, volim vas sve“, zaključila je Dokićeva.

BONUS VIDEO Komična scena Novaka Đokovića, imao minut da se pripremi za uključenje pa napravio šou 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare