Dan Evans
Foto: Screenshot X Janniksin_Updates

Već mesecima unazad Janik Siner nije potpuno zdrav, čak je bilo veliko pitanje da li će nastupiti na Vimbldonu jer se nije osećao najbolje.

Ipak, uprkos tim problemima nastavio je da se takmiči na ATP turu, a sada proživljava sudbinu koju su prošli i njegovi prethodnici.

PROČITAJTE JOŠ

Sumnjalo se u povrede Novaka Đokovića baš kao što sada Dan Evans sumnja da je Siner povređen. Početkom trećeg seta je Evans počeo da šepa, da se oslanja na reket i da oponaša sve ono što je nešto ranije radio Siner nakon pada.

Evans nije verovao da je Italijan zaista povređen, pa se i držao za butinu. Čitavo ismevanje je trajalo nekoliko desetina sekundi, a to je Evansu dalo krila da nadoknadi sa 0:3 na 3:3 u trećem setu. Ipak, onda je Siner, verovatno i besan zbog onog što je video podigao nivo igre.

Slavio je na kraju sa 6:4, 6:7(3). 6:3 i obezbedio meč protiv Nišioke koji je sa 5:7,  7:5, 6:1 savladao Šanga.

Ipak, nakon svega su navijači počeli da likuju, pa su se brzo pojavili komentari poput „sada je Evans odšepao sa turnira“, „Evans je gospodin kao i uvek“ (naravno ironično), „Evan nije ni čuo za fer-plej“…

Da stvar po Evansa bude utoliko gora nije prvi put da je ovo radio. javio se Alafija Ajeni koji je poručio da je isto Britanac radio tokom čelendžera 2018. godine, u trenutku kada je rival imao samo 18 godina.

BONUS VIDEO Novak Đoković o Karlosu Alkarazu i njegovom uspehu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar